In Кариерно развитие

Уважаеми колеги,

Остава една седмица до последния срок за кандидатстване за участие в програмата „Нов път в преподаването“ на „Заедно в час“.

Мисията на организацията е да открива, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които да работят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България.

Заедно в час“ предлага двугодишна програма за професионално и лидерско развитие – „Нов път в преподаването”. В нея участниците преминават през множество обучения, които надграждат тяхното разбиране за преподаването, получават менторска подкрепа, придобиват учителска правоспособност и работят на пълен работен ден като учители в училища с резултати под средните за страната. Програмата включва и възможности за кариерно развитие след двете години, финансов стимул по време на лятното обучение и достъп до професионални контакти.

За да кандидатствате за участие в програмата, не е необходимо да имате предишен опит като учител или педагогическа правоспособност. Задължително е да сте завършили бакалавърска степен до 1 септември 2022 г.

За да участвате в програмата, трябва да отговаряте на следните изисквания:

• да сте завършили или да ви предстои да завършите висшето си образование (минимум степен бакалавър) до 1 септември 2022 г.
• да имате възможност да участвате в целодневно (в рамките на работния ден) интензивно лятно обучение – Летен институт – за период от 6 до 7 последователни седмици от юли 2022г.
• да сте готови да работите като учител на пълен работен ден през двете години на програмата;
• да сте силно мотивирани да работите за преодоляването на една от най-големите несправедливости в обществото ни – неравния достъп до качествено образование;
• да владеете български език на отлично писмено и говоримо ниво.

Краен срок за попълване на формуляра за кандидатстване – 15 март 2022 г.

Кандидатствай в системата на Заедно в час.

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt