In Кариерно развитие, Новини

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ ВЪЗМОСЖНОСТ ЗА РАБОТА ОТ ЧАСТНО УЧЛИЩЕ ЕСПА.

ЕСПА е образователен комплекс за ученици до 7 клас, състоящ се от: детска ясла (1-3 години), детска градина (3-5 години), подготвителен клас (5-6 години), начално училище (7-11 години) и основно училище (11-14 години). В момента в ЕСПА се обучават повече от 220 деца.

Обявените свободни работни позиции са:

  • Учител по изобразително изкуство на трудов договор на 6 часа;
  • Учител по немски език на трудов договор на 4 или 8 часа;
  • Учител по биология за 7 клас на хонорар 2 пъти по 2 часа седмично;
  • Административен/технически секретар на трудов договор на 8 часа, с отлична устна и писмена грамотност и владеене на Microsoft Office.

Учителските позиции са подходящи за студенти последен курс, докторанти или записани СДК и за действащи преподаватели; за лъчезарни и обичащи децата хора.

В ЕСПА децата получават:

– съобразено с възрастта академично предизвикателство, което дава възможност на всеки ученик да реализира собствения си потенциал;

– голямо разнообразие от спортни, музикални, театрални и други извънкласни занимания, които помагат на децата да развиват интересите си и да се научат да работят в екип;

– ред, топли грижи и внимание – атмосфера, в която децата придобиват ценни културни навици, научават се на социално поведение, чувстват се сигурни и равностойно оценени.

Ако проявявате интерес, може да изпратите своята автобиография на имейл: mslavcheva@espa.bg

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt