In Новини, Събития

УВАЖЕМИ КОЛЕГИ,

AIESEC в България организира седмото издание на Youth Speak Forum – проект на международно ниво, създаден от младежи за младежи.

Идеята е младежи и компании да се съберат, за да обсъдят и да потърсят решения по една много важна съвременна тема, а именно – Качественото обучение, което е основа за личностно и професионално развитие в България.

Инициативата е обвързана със 17-те цели за Устойчиво Развитие на ООН и разпространението им сред младите. Тази година фокусът е насочен към цели 4 и 8 – Качествено образование и Достоен труд и икономически растеж.

Форумът има за цел да предостави на участниците възможността не само да научат нови и интересни неща, но и активно да се включат като главни действащи лица. Събитието ще бъде разделено на две основни части. Първата ще бъде лекционна и панелна-дискусия, където делегатите ще получат ценна информация и ще могат да задават всякакви въпроси по темата. Втората част ще бъде под формата на „работилници“, водени от генералните партньори на AIESEC, където младежите ще бъдат разпределени в различни екипи и ще могат активно да изразяват своите идеи, да се запознаят с представители на компаниите и да изградят цялостен проект. В края екипите ще бъдат оценени и ще бъде избран победител измежду тях. За най-добре представилия се сме подготвили награда!

Youth Speak Forum 2023 е инициатива, която цели да обедини на едно място младежи и компании, да стимулира у младите хора търсенето на нови възможности, за да подпомогне началото на една положителна промяна. Събитието ще се проведе на 25 февруари 2023г.

Всеки може да се включи напълно БЕЗПЛАТНО както и да научи повече, само след като се регистрират тук: https://bit.ly/2023-YSF!

Местата са ОГРАНИЧЕНИ!

AIESEC е най-голямата международна младежка организация, която дава поле за развитие на лидерски качества у младежите. Тя се фокусира върху изграждане на позитивни лидери за обществото. AIESEC има представителства в над 100 страни по целия свят с над 90 000 активни членове. Мисията и e „Мир и оползотворяването на човешкия потенциал“. Организацията осъществява своята цел и мисия чрез основната си дейност, която е международен обмен на младежи от цял свят, които предприемат доброволческа или професионална стажантска възможност, развивайки своите умения и лидерски потенциал и допринасяйки за положителното развитие на обществото.

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt