In Кариерно развитие, Новини

Software Quality Assurance и Cloud уменията са в основата на 13-седмичната трейнинг програма, предоставяна от Аксенчър България и ITCE през тази година.

Неправителствената организация SkillsAssembly в сътрудничество с технологичния гигант Accenture и с участието на най-голямата ИТ трейнинг компания ITCE стартират четвъртото издание на съвместния си проект Jump2IT.

Инициативата представлява своеобразен мост между мотивирани за своето кариерно и личностно развитие хора и ИТ индустрията. Целта на обучението е придобиване на базови умения в областта на Software Quality Assurance, Cloud Technology, Automation Testing и други, които в момента са сред най-търсените от работодателите. Skills Assembly и Аксенчър България финансират изцяло програмата като част от своето разбиране за необходимостта от подкрепа на кадровото развитие на ИТ сектора и подобряване на професионалния и жизнен стандарт на хората.

За разлика от други трейнинг програми, тук не се изисква кандидатите да имат опит в ИТ сферата, няма и ограничения за възраст, предишна квалификация или образование. Желанието за обучение и мотивацията за последващо надграждане на базовите умения, които ще бъдат придобити, както и добрите познания по английски език, са основните изисквания към кандидатите. Процедурата за кандидатстване вече е отворена и документи могат да се подават до 30 март. Организаторите са подготвили и подробна информация за съдържанието на програмата и участващите лектори на сайта на SkillsAssembly.

Jump2IT’22 ще се проведе във времето от април до юли т.г., като ще приеме 20 курсисти. Те ще преминат през трейнинг програма от 170 часа, за чието реализиране се грижи екип от 20 опитни професионалисти от Технологичния Център на Аксенчър България и ITCE. Лекторите и менторите са сърцето на Jump2IT.  Според тях успехът на едно обучение не е в традиционните методи на преподаване, а в съчетанието от знания, индивидуален подход към всеки курсист и предоставяне на уникален микс от умения, изискван от големите организации и компании.

В предишните си 3 издания Jump2IT обучи над 60 курсисти без никакъв опит в ИТ сферата. Част от тях вече са в екипите на големи международни ИТ компании, а други успешно развиват своята кариера в други сфери благодарение на придобитите знания и умения и амбицията си за развитие.

За Accenture

Accenture е водеща международна компания, която предоставя широк спектър от професионални услуги в областта на цифровите технологии, облачните пространства и сигурността. С дългогодишен опит и специализирани умения в над 40 индустрии във всички сектори на бизнеса, тя предлага стратегически и консултантски, интерактивни, технологични и операционни услуги в над 120 държави. Всички те се осъществяват от най-мащабната мрежа съвременни технологични центрове за интелигентни операции в света. Зад обещанията на екипите, наброяващи 624 000 души, стоят технологиите и човешката изобретателност. Корпоративното възприятие за промяната гласи, че приемането ѝ трябва да създава добавена стойност и да съдейства за споделения успех с клиенти, акционери, партньори и общности. Повече за компанията на www.accenture.com.

За ITCE

ITCE съдейства за дигиталната трансформация на своите партньори чрез портфолио от иновативни обучения и консултантски услуги. Компанията посвещава последните 20+ години на активна работа по трансформация и модернизация на организации, развиване на техните процеси, умения и култура с цел да бъдат по-ефективни във всекидневната си работа. ITCE притежава център от експерти с най-високи професионални квалификации в Agile, управление на проекти и портфолио, DevOps, ITIL® & управление на услуги, бизнес анализ, архитектура и облачни решения. ITCE е член на LLPA (Leading Learning Partner Association), група от 29-те водещи учебни центрове в Европа, която гарантира предоставянето на консистентни и висококачествени трейнинг услуги. Повече за компанията на https://www.itce.com/

За SkillsAssembly

SkillsAssembly е НПО, създадено от ITCE. Организацията работи като платформа за идеи, проекти и експерти, които съвместно действат и допринасят за местната екосистема и развитието на умения на млади таланти. Повече за организацията на https://www.skillsassembly.com/

 

За повече информация на: https://www.skillsassembly.com/jump-to-it-apply-now/

 

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt