In Новини

Уважаеми колеги,
Студентски съвет при Софийски университет „Св. Климент Охридски“ Ви честити осми декември – празникът на всички български студенти, но най-много на тези, които учат в Софийския университет „Св. Климент Охридски“!
Празничният ден възниква като патронен празник на Университета ни, празнуван е дълги години на 25 ноември – денят на Свети Климент Охридски, един от Светите Седмочисленици и покровител на българското висше образование. Днес е изместен с 13 дни в календара и е претърпял изключително големи промени през изминалите години. Някои от тях положителни, но други – не.
На първо място Ви пожелаваме да не чувствате този ден само като почивен или повод за празненство, но и като ден, в който се почитат ценностите на българската образователна система, засвидетелства се уважение към всички Вас, които сте избрали да учите Висше образование в България и да работите тук. Избрали сте да създадете своите контакти тук и да облагородите именно българското общество.
Пожелаваме Ви на 8 декември и през всички следващи дни да пазите своето достойнство и самочувствие на най-добрите български кадри във всички професионални сфери! Безрезервно вярваме в това, че всички ние трябва да бъдем пример и приоритет за българската държава.
Знаем, че има още много какво да градим, за да достигнем до престижно световно образователно ниво, но и знаем, че най-важен е пътят, по който вървим към постигане на целите. Имаме нужда от Вашата подкрепа и вяра. Бъдете здрави и грабете с пълни шепи от най-хубавите години в живота си!

Общо събрание на Студентски съвет,
Софийски университет „Св. Климент Охридски“
Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt