In Събития

PR Thursday: Кое надделява в корпоративната социална отговорност – публичността или каузата?

На 8 май от 19.00 ч.  в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“  ще се състои PR Thursday. Събитието има за цел да дискутира значими проблеми в областта на PR с най-добрите експерти по избраната тема.

PR Thursday е първият по рода си клуб за срещи на специалисти и на всички, които имат желание да станат част от света на PR, маркетинга и медиите. Участниците в него имат възможност да се срещнат лично с интересни и популярни лица и да дискутират любопитни и актуални теми. Форматът включва модератор и гости участници. Всяка тема се оповестява няколко дни преди срещата на сайта на M3 Communications College и в социалните мрежи.

Темата е корпоративната социална отговорност. Кое взема връх при създаването на социално отговорни кампании – желанието за публичност или подтикът да направим света едно по-добро място за живеене?

Гостите ще имат възможност да се запознаят с различните гледни точки от представители на бизнеса, медиите и неправителствения сектор, както и да вземат участие в дискусията.

Участници в дискусията ще бъдат:

– Жюстин Томс, Business Development Manager на ABC Design & Communication – модератор;

– Мария Лазарова, CSR на bTV Media Group;
– Александър Христов, акаунт директор на CIVITAS Global Bulgaria;

– Борис Колев, CEO на CSR Bulgaria;
– Иванка Шалапатова, CEO на Фондация „За нашите деца“;
– Симона Чаръкчиева, CSR на Vivacom.

Организаторът на събитието – M3 College има и своя собствена социална кампания специално за провеждането на PR Thursday: всеки присъстващ на събитието ще получи специален ваучер за курсовете на М3 College, чрез който 20% от стойността на курса ще бъде дарена на Animal Rescue Sofia.

Организаторите са подготвили и специална изненада, която към момента пазят в тайна.

Студентски съвет е партньор за събитието.

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt