In Кандидатстудентска кампания 2023, Новини, Събития, Факултетни студентски съвети

Уважаеми кандидат-студенти,

Факултетният студентски съвет и Факултетът по журналистика и масова комуникация (ФЖМК) при Софийския университет „Св. Климент Охридски“ организират „Дни на отворените врати във ФЖМК“ онлайн на 17 март 2023 г., петък, от 13 часа и присъствено на 18 март 2023 г., събота, от 12 часа във ФЖМК – София, ул. „Московска“ 49.

Събитието е насочено към всички кандидат-студенти, които имат интерес към предлаганите от ФЖМК бакалавърски програми – „Журналистика“, „Връзки с обществеността“, „Книгоиздаване“ и „Комуникационен мениджмънт“.

С помощта на студенти и преподаватели от Факултета бъдещите първокурсници ще научат повече за наличните специалности, процеса на кандидатстване, историята на учебното заведение, възможностите за мобилност с цел образование по програмата „Еразъм +“, условията в студентските общежития и всичко останало, което ги интересува.

Присъстващите на „Дни на отворените врати“ ще имат възможност и да се запознаят виртуално и на живо със сградата на Факултета по журналистика и масова комуникация, включително с Музея на радиото и учебните студиа по радио, телевизия и печат.

Събитието ще е двудневно, като през първия ден то ще се проведе онлайн в платформата Zoom и ще даде отговор на всички въпроси относно изучаваните предмети, процедурата по кандидатстване и историята на Факултета. На втория ден ще бъде организирана присъствена обиколка на ФЖМК (София, ул. „Московска“ 49).

Линк към събранието в Zoom:

Topic: Ден на отворените врати на Факултета по журналистика и масова комуникация

Time: Mar 17, 2023 13:00 SofiaJoin Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/87648851614?pwd=dmhzZ1ZIL0d0eUcrcDJlaWJYaGU4UT09

Meeting ID: 876 4885 1614

Passcode: 708875

Можете да откриете събитието и във Facebook.

Кандидат-студентите могат да следят за информация относно кандидатстудентската кампания във Фейсбук страницата на Факултетния студентски съвет към ФЖМКИнстаграм профила на Факултетния студентски съвет към ФЖМКФейсбук страницата на Факултета по журналистика и масова комуникация, Сайта на Факултета по журналистика и масова комуникация, Сайта на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Фейсбук групата ФЖМК КСК СУ 2023

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt