In Новини, Събития, Факултетни студентски съвети

Уважаеми колеги,

FMI{Codes} – хакатонът, който Факултетният студентски съвет на Факултета по математика и информатика организира ежегодно във Факултета по математика и информатика на Софийски университет ще се проведе и тази година. Участието е отворено за студенти от цялата страна и е напълно безплатно. Състезанието е отборно като всяко издание на събитието има своя тема, по която отборът разработва своя проект, като тазгодишната тема предстои да бъде обявена.

Уикендът на иновациите стартира на 17 март и ще продължи до 19-ти март включително! Локацията на събитието е добре позната на повечето от вас, а именно сградата на Факултета по математика и информатика.

Не е нужно идеята да бъде грандиозна или вие да бъдете специалисти. Важното е да съберете съмишленици – това всъщност е вашият отбор (2-6 човека), и да искате да предизвикате себе си в нещо неповторимо. А колегите от Факултетния студентски съвет ще осигурят ментори, които ще дават насоки, място, където да се съберете и работите по своята инициатива, безплатен WI-FI, хапване, игри и много изненади! Организаторите обещават, че обмяната на опит, контактите и емоциите са гарантирани!

Можете да се регистрирате за участие в хакатона тук.

Повече информация относно можете да откриете в събитието във Facebook
Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt