In Кандидатстудентска кампания 2023, Новини, Събития, Факултетни студентски съвети

УВАЖАЕМИ КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ,

Факултетният студентски съвет с участието на Деканско ръководство на Философски факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ организират „Дни на отворените врати при Философски факултет“ онлайн на 25 март 2023 г., събота, от 13 часа и присъствено на 26 март 2023 г., неделя, от 12 часа в сградата на Философски факултет – София, ул. Яна Лъскова, 1113 БАН.

Събитието е насочено към всички кандидат-студенти, които имат интерес към предлаганите от Философски факултет бакалавърски програми – Философия, Психология, Социология, Политология, Културология, Библиотечно-информационни науки, Европеистика, Публична администрация, Публични информационни системи.

С помощта на студенти и преподаватели от Факултета бъдещите първокурсници ще научат повече за наличните специалности, процеса на кандидатстване, историята на учебното заведение, възможностите за мобилност с цел образование по програмата „Еразъм +“, условията в студентските общежития и всичко останало, което ги интересува.

Събитието ще е двудневно, като през първия ден то ще се проведе онлайн в платформата Google meet и ще даде отговор на всички въпроси относно изучаваните предмети, процедурата по кандидатстване и възможностите, които дава Философски факултет. На втория ден ще бъде организирана присъствена обиколка на Факултета (София, ул. Яна Лъскова, 1113 БАН).

Можете да откриете събитието и във Facebook.

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt