In Новини

Обръщаме се към всички колеги с призив да окажат съдействие при събирането на хуманитарна помощ за пострадалото население на Република Хърватия. Става дума за скорошните големи наводнения, които заляха част от балканските страни. Повече информация за ситуацията в Хърватия можете да откриете тук и тук.

Населението на пострадалите райони се нуждае от храна, вода, дрехи, завивки, битови и хигиенизиращи консумативи. Добре дошло е и всичко, с което може да се допринесе за възстановяването и благосъстоянието на хората, засегнати от бедствията. От 01.06. до 20.06.2014 г. от 9.00 ч. до 18.00 ч. всеки ден ще се събират помощи в Католическия храм „Св.Йосиф”, който се намира на адрес ул. „Княз Борис” 146 до спирката на метростанция „Сердика“. Информацията ни бе предоставена от Културно-просветно дружество на хърватите в България.

В акцията ще се включи и Посолството на Р Хърватия в София.

Ние от Студентски съвет вярваме, че студентите като едни отговорни и осъзнати активни граждани не могат да останат безучастни към съдбата на пострадалите и проявата на загриженост и човечност е съвсем естествена реакция.

Изказваме съпричастността си към целия хърватски народ.

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt