In Новини


Скъпи колеги,

Като възпитаници на Софийския университет вие сте неразделна част от неговия академичен живот. Но случвало ли ви се е да си кажете „Колко по-добре би било ако се организира…” или „Не бих се включил в тази инициатива, но с удоволствие бих участвал в…”? Ако са ви минавали подобни мисли, то предложението ни е точно за вас.

За своята 125-годишнина Софийският университет „Св. Климент Охридски” приканва своите студенти да споделят идеите си за отбелязване на празника.

Имате оригинални идеи, но нямате поле за изява? Искате да дадете своя принос за случващото се в Университета, но не знаете как? Това е вашия шанс! Бъдете креативни, излезте извън рамката, помислете мащабно, дайте воля на въображението си! Събития, концерти, шествия, конференции, изложби, издаване на книги, открити лекции, уъркшопове, фестивали… През юбилейната 2013 година всичко това може да стане факт, стига вие да искате то да се случи. Опишете накратко какво искате да видите, чуете или в какво искате да участвате през идната 125-та година от създаването на Университета и ни го изпратете на адрес  su_125godini@abv.bg  в срок до 8 декември 2012 г. Най-добрите идеи ще бъдат реализирани.

Станете част от създаването на празника, а не просто участник в него! Успех!

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt