In Новини
Студентският съвет при Софийския университет „Св. Климент Охридски“ допринесе за една човешка и много смислена инициатива. Посетихме общинския приют за бездомни кучета в село Сеславци, където с радост разходихме и нахранихме десетки четириноги приятели.
Всеки уикенд от доброволческата организация “Бандата на 1500-те” организират разходки с кучета от приютите в с. Сеславци (събота, 10:00 – 13:00 часа) и в с. Долни Богров (неделя, 10:00 – 14:00 часа).
След изслушани инструктаж и история на приюта в с. Сеславци всеки един от присъстващите имаше възможност да разходи по едно или няколко кучета, които посрещнаха с махаща опашка водачите си за деня! От екипа на Студентския съвет допринесохме за каузата с лични финансови средства, с които успяхме да закупим храна за животните, а с остатъка от събраните пари бе подпомогнат приютът в с. Сеславци.
Всеки един от Вас може да бъде на наше място! Включете се в инициативата на „Бандата на 1500-те“ като разходите куче, чрез дарение на храна за животните! Не забравяйте, че винаги можете да осиновите домашен любимец от приют и да дарите дом и щастие на четириног приятел.
Сърдечно благодарим на Марина Георгиева, Елена Кендерова, както и на целия екип от „Бандата на 1500-те“, за гостоприемството и се надяваме скоро да се видим отново!
Можете да се свържете с тях чрез Инстаграм – @1500dogs, както и на Фейсбук страницата им – Бандата на 1500те / 1500 Dog Gang. Подробна информация за разходките можете да намерите на техния сайт: https://www.1500doggang.com/
Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt