In Новини, Факултетни студентски съвети

Уважаеми колеги, 

Съгласно чл. 41 ал. 3 ПУДСУ, на 4.10 (сряда) от 11:00 в зала 230 в сградата на Факултета по науки за образованието и изкуствата ще се проведе заседание на Общото събрание на студентите и докторантите във Факултета по науки за образованието и изкуствата, на което ще бъдат избрани представители на учащите се в Общото събрание на факултета.

В Общото събрание задължително членуват студенти и докторанти, които вземат пряко участие в най-висшия орган за управление във факултета.

Ако сте мотивирани да бъдете активна част от процесите във Вашия факултет, заповядайте на заседанието!

Право на участие имат всички действащи студенти и докторанти, които се обучават във Факултета по науки за образованието и изкуствата.

За участие следва да носите документ, който да удостовери вашите студентски, респективно докторантски права. (студентска книжка със заверен зимен семестър за учебната 2023/2024 ИЛИ уверение, ИЛИ активен СУСИ профил, а за докторантите – заповед за зачисление)

При възникнали въпроси, можете да ни пишете на имейл: fsselections@students.uni-sofia.bg, фейсбук профила на Студентски съвет или инстаграм профила на Студентски съвет.

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt