In Конкурси, Новини, Събития

Уважаеми колеги,
И тази година Студентски съвет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ подкрепя провеждането на 7-то издание на HackFМI – Hack For Start, което ще се проведе на 27, 28 и 29-ти май 2016г.
7-то издание на хакатона HackFMI – Hack For Start ще се проведе във Факултета по математика и информатика (ФМИ), СУ „Св. Климент Охридски“. Събитието е организирано от Hack Bulgaria, съвместно с Факултета по математика и информатика и Студентски съвет.
Тази година темата се простира отвъд софтуера – насочена е към цялостни продукти и решения, които да носят стойност за бизнеса. Хакатонът ще бъде интердисциплинарен и е отворен за хора с различни профили – програмисти, дизайнери, физици, математици, биолози или маркетолози.
Поканени са студенти или практици от всички университети и факултети.
Освен, че отборите трябва да разработят проекти, които решават реални проблеми, те ще трябва да помислят и за бизнес стойността на своята идея, като целта е екипите да разработят цялостни решения, които биха могли да се развият като собствени стартиращи компании впоследствие.
За да могат участниците да извлекат максимална полза от участието си в хакатона, седмица преди началото му ще се състоят две събития по UI и UX, насочени към потребителското изживяване. Събитията ще се проведат на 18 и 19 май във Факултета по математика и информатика.
Регистрацията за хакатона е отворена до 25 май 2016г.

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt