In Новини, Университетска администрация

Уважаеми колеги,

Във връзка с неприсъственото провеждане на заседания на Общо събрание на Студентски съвет при Софийски университет „Св. Климент Охридски“ ви представяме процедурите за приемане на асоциирани членове и учредяване на студентски клубове с цел успешното продължаване на практиките на студентското самоуправление.
Ако желаeте да станете асоциирани членове на Студентски съвет или да учредите Студентски клуб в условията на неприсъствено обучение трябва да:

 

Процедура за асоциирани членове

 

Процедура за учредяване на студентски клуб

  • Свалете, попълнете и собственоръчно подпишете учредителен протокол;
  • Свалете, попълнете и собственоръчно подпишете декларация за набиране, обработка и съхранение на лични данни за един Ваш представител, който да се включи в заседание на Общо събрание и да представи клуба;
  • Изпратете попълнените документи от официалната си СУ-Поща на адрес secretariat@students.uni-sofia.bg, като в имейла трябва да отбележите три имена, СУСИ потребителско име, факултетен номер и допълнителен имейл за връзка.

 

При въпроси и проблеми винаги можете да се обърнете към нас на официалната ни Facebook страница или на e-mail secretariat@students.uni-sofia.bg.

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt