In Новини

СС организира частични избори за попълване на свободните квоти:

Уважаеми колеги,
призоваваме всеки от вас, който има желание и идеи за подобряване и развитие на студентската общност в Софийски университет (а и не само), да стане част от колектива на Студентски съвет  и да осъществи тези свои намерения, помагайки на колегите си.

Мандатът на членовете на Студентски съвет е две години, като всеки студент/докторант има право на два мандата по времето на своето обучение. Мандатът на новите членове, присъединили се към СС на частични избори, изтича с общия мандат – началото на 2013/2014 учебна година.

На плаката са посочени нужните документи, регламентът и дните, в които можете да подавате своите кандидатури. Срещу факултетите са посочени и свободните квоти, като в 3 от факултетите избори няма да има поради липса на свободни квоти. На посочените места в деня на изборите ще бъдат поставени избирателни урни.

Молим, запознайте се с регламента за изборите; правилника на Студентски съвет; правилника на Университета и Закона за висшето образование! Тази информация ще е полезна за вас и бъдещата ни съвместна работа.

Успех!

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt