In Новини

           Нашият колега Рене Ранев, който в момента учи магистратура в СУ,  пее за „онази“ любов – силната, поглъщаща, достатъчна… Но това не е поредната любовна балада, в която лирическият герой и неговата дама са сякаш в друга по-добра реалност, а светът е различен и нов! Не е и наивна серенада към любимата, макар Рене да е само на 23 години.

           Парчето на Рене Ранев „Alone“ е нахакан, темпераментен, чист поп-рок мъжки разказ за любовта, без излишни и сладникави допълнения!“ – пее Рене и звучи още по-истински, още по-достоверно и заради факта, че самият той е автор на текста и музиката на парчето.

„Cause when I see you the world is all new …
My life is changed, it’s beautiful!
And then I feel you, tired of this same view…
There’s no one else, just me and you!
We carry on…“

           Завоювал сърцето на „своето момиче“, сега младият изпълнител Рене Ранев се изправя пред ново изпитание – да завоюва сърцата на публиката и подкрепата на зрителите на полуфинала в конкурса за българска песен за конкурса „Евровизия 2012“! В тази битка той няма да бъде „Сам“!

           Всеки, който харесва модерната българска музика или просто е любопитен, може също да бъде заедно с Рене Ранев и останалите претенденти, още тази събота, чрез прякото излъчване на надпреварата в ефира на БНТ 1 и БНТ Свят, от 20.30 часа.

          А всеки, когото е докоснала тази мъжка любовна изповед, може да я подкрепи със своя вот и СМС в идната събота. 12 от 22-те песни, които съберат най-много гласове от зрителите и журито, продължават напред към финала. Останалото знаем – песента-победител ще бъде българският представител на световната сцена на „Евровизия 2012”.

 

                                                                                                                                                                             „Alone“

Leave a Comment

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt