In Новини

Студентски съвет на СУ „Св. Климент Охридски“
ще противодейства по всякакъв начин
на заплахи в бл. 8 в Студентски град


Уважаеми колеги,

Бихме искали да Ви съобщим за безобразното и мутренско поведение на управителя на фирмата доставяща интернет в бл. 8 в Студентски град – „Гама Сю Консулт” – г-н Явор Нинов.

След като Студентски съвет на СУ „Св. Климент Охридски” публикува на своята интернет страница позицията си по въпроса и няколко медии писаха за проблема, въпросният господин е имал наглостта на 21.07.2011г. по обед да се обажда на членове на Домовия съвет на блока и да ги заплашва по телефона.

Това мутренско поведение на управителя на фирмата доставчик на интернет в бл. 8 е провокирано и от предприетите действия от страна на Ректорското ръководство, а именно да бъде разрешено на още две или три фирми доставящи интернет да предоставят услугите си на студентите.


Нито колегите от Домовия съвет на бл. 8, нито Студентски съвет на СУ ще отстъпят от позицията си по случая, нека всички да го имат предвид, докато не се развали изкуствено създадения монопол.

Само искаме да припомним, че Студентски съвет на СУ е органът, който ще защити винаги и по всички възможни начини своите колеги.

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt