In Новини

Студентски съвет на СУ „Св. Климент Охридски“ и CVS Bulgaria Ви канят на среща на тема: „Доброволчески лагери в чужбина“

СиВиЕс-България е неправителствена организация, чиято цел е разпространяването на доброволчеството. На 29 май (вторник)от 17:00 часа в Нова конферентна зала (Огледална зала) ще бъде изнесена презентация на тема доброволческите лагери в чужбина – начин за хората с ограничени финансови средства да пътуват по света и междувременно да бъдат полезни, участвайки в обществено значими проекти в сферата на екологията, културата, музиката, история и археология, социалната интеграция и др.

Ако искаш да работиш в приют за вълци в САЩ, да организираш дейности за бежанци в Кения, да засаждаш дървета в Исландия или да построиш класна стая в Мексико, докато учиш испански, то CVS- Bulgaria може да ти помогне. Ако търсиш различно изживяване, с което можеш едновременно да направиш нещо добро за света и самия теб, ако имаш желание да откриеш в себе си любителя на приключения, който иска да опознае различни държави, култури и порядки – обърни внимание на тази възможност!

Участието в международен доброволчески проект е уникална възможност. То е забавно приключение, опаковано с изживявания и незаменим опит. Дава ви възможност да изследвате и опознаете света с цел, както и да се запознаете и създадете контакти с нови и интересни хора от всяко крайче на света.

Стегнахте ли багажа? Очакваме Ви във вторник 29.05.2012 от 17:00 часа в Нова конферентна зала (Огледална зала).

Leave a Comment

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt