In Новини

Студентски съвет, подобно на други организации и компании, реши да се включи в тазгодишното издание на най-престижния конкурс в уеб пространството у нас „БГ сайт”. Можете да ни подкрепите в категория „Образование и наука” и/или „Институционален сайт” тук – http://bgsite.org/votepublic/. След гласуването е необходимо да потвърдите чрез линк, който ще бъде изпратен на пощата ви. Гласуването приключва на 03.11. 

За петнадесети пореден път ще бъдат отличени най-добрите сайтове в българското уеб пространство. Конкурсът е заражда през 1999 г. и бързо се утвърждава и превръща в традиция. Организаторите от „Фондация БГ Сайт” и тази година са подбрали доказали  се професионалисти за жури. Технологията на конкурса, критериите за оценка и категориите са дело на журито, организаторите и менторите. Важно е да се отбележи, че крайната оценка се формира от оценката на журито и оценката на публиката в съотношение 60:40. Знаем, че мненията и отношението към Студентските съвети са доста разнообразни  и варират от абсолютно негативни, през пасивни до силно положителни.

Мнението на колегите е важно за нас и ние го ценим. Приемаме градивната критика, защото  желанието ни е да се развиваме и изграждаме. Радваме се на позитивните оценки и  насърчаваме всеки да изкаже коментарите и бележките си. Този път обаче решихме  да ви кажем какво е СС за нас – членовете на Съвета. Много от нас инвестират не само време и усилия, а енергия и страст в това, което правим. За част от нас Студентски съвет е кауза – защото вярваме, че студентите трябва да бъдат активна страна в  самоуправлението на Университета; че трябва да се борим „срещу” онова, което не харесваме и „за” това, което искаме да изградим; че интересите ни трябва да  бъдат защитавани, целите – преследвани, нередностите – изказвани и променяни; защото искаме да сме полезни на общността, от която сме част – да подобряваме  условията и средата. Просто защото изпитваме удоволетворение и виждаме смисъл. Да продължаваме. Да се борим. Ако информацията, която сайтът ни предоставя, ви е била и/или ви е полезна, ако  мислите, че заслужаваме признанието на журито и публиката, ще се радваме да ни подрепите. 

Благодарим ви!

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt