In Без категория, Новини, Събития

За 18-та поредна година Националното представителство на студентски съвети в Република България организира Национални летни студентски игри „Летен университет“. Игрите ще се проведат от 27-ми август до 1-ви септември 2020 година в курортното селище Китен.

Целта на проекта е да се популяризира масовия непрофесионален спорт сред учащите, както и да се привлече по-голям брой активно занимаващи се със спорт, култура и социални дейности в университетите. Освен спортни игри, всяка година организаторите се стараят да променят и обогатяват програмата на Летния университет, включвайки в нея различни академични и творчески семинари, обучения за работа в екип, състезания по знания, както и мероприятия с развлекателен характер.

📌  Кой може да участва като делегат на Софийски университет „Св. Климент Охридски“?

Право на участие имат всички студенти и докторанти до 35-годишна възраст, които са с действащи права.

Нямат право на участие студенти и докторанти, картотекирани в клубове по футбол, баскетбол, волейбол, плуване и лека атлетика (Картотекираните в клубове студенти/докторанти, които нямат сключен трудов договор за извършване на професионална спортна дейност, имат право на участие в „Летен университет“ за 2020 година).

📌  Кои видове спорт са включени в Националните летни студентски игри „Летен университет“?

Видовете състезателни дисциплини, в които можете да вземете участие, са следните:

  • Футбол;
  • Плажен волейбол;
  • Стрийт баскетбол;
  • Плажен тенис;
  • Плуване – открит басейн;
  • Плажна лекоатлетическа щафета;
  • Плажна щафета;
  • Дърпане с въже;
  • Стрийт фитнес.

📑 Как мога да участвам?

За да кандидатствате за делегат на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, трябва да попълните следния формуляр*: https://forms.gle/5DvU6ymFit3pCvv57.
Формулярът ще бъде достъпен до 22:00 часа на 09 август 2020 година (неделя).

*Задължително трябва да приложите необходимите документи, посочени във формуляра! Образец на декларацията за лични данни можете да свалите от ТУК.

При възникнали въпроси можете да пишете на Facebook страницата на Студентски съвет при Софийски университет „Св. Климент Охридски“ или на имейл summer_uni2020@students.uni-sofia.bg .

 

Подробна информация, програма и условия за участие ще намерите на http://www.su2020.online.

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt