In Новини

Уважаеми колеги,

споделяме с вас, че колегите от Студентски съвет на университет ,,Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас организират национална научно-практическа конференция, в която участниците ще могат да участват, като разрешават предварително зададени (от фирми) казуси.  Конференцията ще се състои на 21 и 22.04.2015 г. във Факултета по обществени науки на ВУЗ ,,Проф. д-р Асен Златаров“ Направленията за казусите са Педагогика, Икономика, Маркетинг, Медицина, Екология и Туризъм. В конференцията може да се участва както индивидуално, така и в екипи до трима души. Участниците (в екип или индивидуално) не могат да имат академичен наставник.

Решението на казуса ще се представя под формата на презентация, в рамките на 10-15 минути, като може да се подготви и допълнителна информация, подкрепяща презентацията. Готовите казуси трябва да се изпратят една седмица преди конференцията, когато е и крайният срок за записване (13.04.2015г.). Таксата за участие е в размер 10 лв. (като това е сумата за екип) и се превежда по сметката на Университета.

Победителят се излъчва от комисия в състав представители на фирмите, предоставили казусите и преподаватели в съответните направления.

Всеки от победителите в петте направления ще получи награда в размер от 400 лв.

Във всички от направленията са предвидени и допълнителни награди от фирмите, дали казусите.

За записване: имейл на организаторите и страницата на  Конференцията в facebook.

Информация търсете и на: http://www.btu.studsavet.bg/

Пълните изисквания към участниците, програма на събитието и самите казуси – тук.

Желаем ви ентусиазъм и успех!

 

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt