In Новини

Стартира набирането на кандидатури за конкурса „Наградите на БАИТ за 2012г.”

Започва набирането на заявления за участие в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2012 г. за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии.

Формулярите за участие ще се приемат до 6 януари 2013 г. включително на адрес: София 1040, бул. „Драган Цанков” 36, СТЦ Интерпред, офис 339Б или  e-mail: bait@bait.bg

Конкурсът е отворен и за компании, които не са членове на БАИТ.

Тазгодишното издание на конкурса ще определи носителите на 15-те награди в следните категории и подкатегории: Образователна награда, Журналистическа награда /печатни медии, радио и телевизия, онлайн медии/, Студентска награда, Публична администрация /държавна и общинска/, Бизнес иновативност, Компания на годината /експортно ориентирана и с принос на българския пазар/, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания, E-business, Мобилни решения и Специална награда за значим принос.

Формулярът за участие, регламентът на конкурса и предложенията за спонсорите са публикувани на http://www.bait.bg/novini/startira-nabiraneto-na-kandidaturi-za-konkursa-201enagradite-na-bait-za-2012g.201d/view.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в края на м. януари 2013.

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt