In Конкурси

Уважаеми колеги,

Questreach организира конференция на тема „Втора интернационализация на висшето образование – управление на висшето образование и научно-изследователската дейност.”

Събитието ще се проведе на 13 април, 2015 г. в Прага, Чехия. Конференцията ще продължи с  тренировъчен курс  по „Осигуряване на качеството.” Това ще стане в периода 14-16 април, 2015.

Доклади и разработки ще се приемат както от делегати, така и от странични участници. Резюметата на разработките не бива да надвишават 200 думи и материалите трябва да бъдат изпратени не по-късно от 16 февруари 2015 г. 

Повече информация за събитието в следващите връзки: http://questreach.com, http://www.questreach.com/component/content/open-program/120/overview itma.cz (http://www.itma.cz/events.htm) http://esqap.eu (http://esqap.eu/2nd-ihe/ )

За до получите регистрационна форма , моля изпратете мейл с номера на мобилния си телефон и потвърждение за участие на ihe@pradec.eu (mailto: ihe@pradec.eu) cc: info@esqap.eu (mailto: info@esqap.eu).

Резюметата трябва да бъдат изпратени на имейл адрес: ihe@pradec.eu ( mailto: ihe@pradec.eu ) cc: info@esqap.eu ( mailto: info@esqap.eu ). Изисквания към разработките: http://glassbea.com/joomla/images/files/IHE-2015_Call_for_papers-2.pd

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt