In Конкурси

Клуб „Финанси” при едноименната катедра на Икономически университет – Варна организира за втора поредна година конкурс за студентско есе.

Темите са „Какви може да са причините за следващата икономическа криза“ за студенти

*„Кариера на икономист в България – мит или реалност“ за ученици.
Най-доброто студентско есе ще бъде наградено с 250 лв. Отличените с второ трето място съответно ще получат 150 лв. и 100 лв. Победителят сред учениците ще бъде награден със 100 лв. Междунанродни студентски карти ISIC,  6-месечен дигитален абонамент за в. "Капитал", 12-месечен хостинг и USB памет ще получат авторите на десетте най-добри творби. Ще бъдат раздавани още предметни награди. Всички автори ще получат сертификат за участие.

Всеки студент/ученик може да изпрати авторското си есе в размер до 5 страници на адрес essays_finance@ue-varna.bg <essays_finance@ue-varna.bg>.

Крайният срок е 31.03.2015 г. Есетата трябва да се изпращат анонимно.Участниците трябва да оставят трите си имена, курс/клас, специалност и университет/училище като текст в писмото.
Творбите ще оценява авторитетно жури, съставено от преподаватели от ИУ – Варна. Председател е проф. Стефан Вачков, ръководител катедра „Финанси” на ИУ – Варна. 
Награждаването ще се проведе през месец април в Икономически университет – Варна по време на национален бизнес форум, организиран от Клуб „Финанси”.
Повече информация за онкурса и Клуба можете на откриете на официалния му сайт –http://finance-club.ue-varna.bg/ , както и на Facebook страницата му www.facebook.com/FinanceClubUE.
 

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt