In Новини

Уважаеми колеги,

Комисията по европейски стипендии и награди на СУ „Св. Климент Охридски” започна своята оперативна работа. Подадените формуляри за кандидатстване до 29.03.2010 вече се верифицират от екипа. Искаме да успокоим всички кандидати, че няма да има не потвърдени молби за стипендии и награди. Необходимо условие за това е, те бъдат предадени в Паричен салон на СУ или в обявените места за събирането им във факултетите, които не са в Ректората в срок до 16.04.2010г.


Верифицирането им ще продължи до 21.04.2010г. – тогава екипът на Комисията по европейски стипендии и награди на СУ „Св. Климент Охридски” ще приключи своята оперативна работа. След това ще бъдем на Ваше разположение за въпроси и проблеми в рамките на сроковете за корекции.


За всякакви запитвания ще се радваме да се свържете с нас на електронен адрес: eurostipendii_su@abv.bg . Ще Ви отговорим в рамките на работния ден и ще съдействаме за решаването на Вашите проблеми, ако те не зависят от правомощията на Комисията по европейските стипендии и награди на СУ.

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt