In Новини

Коледен турнир по волейбол

Коледен турнир по волейбол по смесени тройки за студентите на СУ „Св. Климент Охридски“ се проведе на 21 и 22 декември във волейболната зала на Биологическия факултет. Мероприятието, в което взеха участие 11 отбора, разпределени в 4 групи, бе организирано от Студентски съвет и Департамента по спорт.

След мачове в групите, отборите с по две победи заминаха на полуфинали. В първата част топката си подаваха „Шинигами“ и „Рио“, чийто мач завърши с тайбрек и 2:1 за „Рио. В другия полуфинал участие взеха „Цайтгайст“ и „Терца майорна“. Техният мач завърши също завърши с резултат 2:1 в полза на „Терца майорна“.
Така на финала сили мериха отборите на „Рио“ и „Терца майорна“. След оспорвана игра обаче „Терца майорна“ надделя и поведе с 2:1.

Медали, топка за волейбол, грамоти и купа бяха връчени от председателя на Студентския спортен клуб „Академик“ г-н Людмил Симов на отбора, заел второ място в надпреварата. Това са Михаил и Николай Атанасови и Катерина Гианакополу от „Рио“. Шампионите от „Терца майорна“ в състав Ивайла Димитрова, Иван Душков и Александър Рашков пък бяха наградени от Председателя на Студентски съвет г-ца Антоанета Георгиева. За всички взели участие в двудневния турнир бяха осигурени и грамоти за участие. Тe бяха връчени от Председателя на комисията по спорт в Студентски съвет и един от главните инициатори на събитието- г-ца Кристина Тончева.

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt