In Без категория

📣Уважаеми колеги, 📣

Имаме удоволствието да обявим така дългоочаквания конкурс “Студент на годината” 👑

🎓 Ако сте студенти или докторанти, редовно или задочно обучение в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, ако участвате в различни извънаудиторийни занимания, научно-изследователски проекти, национални и международни конкурси, то може да кандидаствате за приза „Студент на годината на Софийски университет „Св. Климент Охридски” 2019 г.

🗓🖌Срокът за кандидатстване стартира от днес до 12 май 2019г., като може да подадете своите кандидатури на: 📝

https://students.uni-sofia.bg/awards/

Конкурсът се провежда под патронажа на проф. дфн Анастас Герджиков – Ректор на Университета. 🏆Наградите отново ще се присъждат в категории, съобразени със съответните професионални направления, като ще се даде възможност за равни шансове на всички участници.
Както и през изминалите години, така и през тази се предвиждат награди за високи спортни постижения, както и за доброволческа дейност в полза на обществото. 🥇
Обособени са специални категории „Докторант на годината“ и „Чуждестранен студент на годината“, като така се дават още по-големи възможности за обучаващите се в Софийския университет.

За повече информация посетете Правилата за участие в Конкурса –https://students.uni-sofia.bg/awards/

Покажете за пореден път на какво са способни младите хора и какви успехи могат да постигнат с много упорство, желание и мотивация! 🎓🎊🍾

Очакваме вашите кандидатури с нетърпение!
Успех на всички кандидати! 🍀

Leave a Comment

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt