In Събития

Здравейте, колеги!

Студентският съвет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ организира кампанията за пролетното почистване „Да изчистим България!“ на 20 април 2013 г. в 4 факултета и Студентски град като предостави ръкавици, чували, минерална вода и хапване на колегите. Ето малко по-подробна информация:

1/ Студентски съвет, заедно с Домовите съвети и живущите на общежитие почистиха междублоковите пространства в Студентски град около всички блокове на Университета. Стартирахме в 10 часа в градинката пред блок 42Б, където през целия ден се раздаваха допълнително ръкавици чували. Приключихме с почистването с пикник в 14 часа отново пред градинката на блок 42Б с музика и хапване за всички участници.

2/ Факултетният студентски съвет на Философски факултет и студентите от ФФ чистиха в района на 4-ти блок в учебния корпус на IV км. Стартирахме в 10 часа пред сградата на 4-ти блок.

3/ Студентите от Стопански факултет чистиха в района на 3-ти блок в учебния корпус на IV км. Стартирахме в 10 часа пред сградата на 3-ти блок и фокусирахме усилията си в облагородяване на алеите около факултета.

4/ АСМБ-СУ, Факултетният студентски съвет на Медицински факултет и студентите от МФ чистиха в района на Ловен парк. Началото бе дадено в 10 часа на главния вход на София ленд. По трасето на почистването всички участници се подкрепиха с хапване и кратка почивка.

5/ Факултетният студентски съвет на Биологически факултет и студентите от БФ чистиха в 2 поредни дни в района на Биологическия факултет – на 19-ти април от 14 часа и на 20-ти април от 10 часа. И в двата дни сборния пункт беше на главния вход на БФ, а колегите се фокусираха върху почистване и облагородяване на вътрешния двор на факултета.

Обобщени данни:

Брой участници в кампанията – около 400 студенти, преподаватели и служители

Брой събрани чували с отпадъци (чувалите са с обем от 130 л.) – около 420 чувала

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt