In Новини

Излезе второ окончателно класиране в СУ „Св. Климент Охридски“

Днес /31.07.2010г./ около 12:00 часа Софийски университет „Св. Климент Охридски” обяви резултатите от второ окончателно класиране. Всички студенти, които са приети ще могат да се запишат в съответната специалност от 02.08.2010 до 04.08.2010г. включително.

В този срок всички студенти трябва да се запишат в специалността, в която са приети, защото това е окончателният етап на класиране тази година. След тези срокове никой няма да има възможност да се запише и отпада от класацията. Тези, които не са приети и на второ окончателно класиране в нито една специалност ще трябва да изчакат да бъдат обявени свободните бройки за всяка незапълнена специалонст, а това ще стане до 10.08.2010г.

През всички дни на записването в Университета и на второ класиране ще има сътрудници към най-големите отдели „Студенти“. Това са: Юридически факултет, Философски факултет, Биологически факултет, Факултет по математика и информатика и Факултет по класически и нови филологии, които ще разясняват как се попълват документите, ще отговарят на въпроси на бъдещите си колеги и ще помагат да служителите на съответния отдел „Студенти“!

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt