In Новини

Кампания за общежития – 2011/2012
на СУ „Св. Климент Охридски“

Уважаеми колеги,Тази година СУ „Св. Климент Охридски” за първи път въведе електронна система за подаване на документи за общежития, чрез интернет платформа. Всеки един студенти, независимо в кой курс на обучение ще бъде през настоящата академична година, ще трябва да подаде заявлението си за кандидатстване за общежитие, чрез тази система. Хартиени молби не се приемат.

Само студенти подали коректно молбите си през интернет ще участват в класацията.Класацията за новориетите студенти вече е факт.
Можете да я намерите като последвате линка – ТУК.

Класацията за студентите от горен курс вече е факт.
Можете да я намерите като последвате линка – ТУК.


– срок за настаняване на класираните – от 29.09.2011 до 10.10.2011 г.
– представяне на уверение за записан зимен семестър на 2011/2012 уч. г. с нанесен среден успех от 2010/2011 уч. г. – до 20.10.2012 г.

ВАЖНО!!! Всички студенти, които желаят да кандидатстват за общежитие тази година и нямат достъп до системата СУСИ /Система за управление на студентската информация/, трябва да преминат през стъпките описани в ТОЗИ ДОКУМЕНТ!
А всеки, които има достъп до СУСИ и електронна поща с домейн – uni-sofia.bg, може да последва линка за вход в системата за общежитията – ТУК – ЕЛЕКТРОННА СИСТЕМА ЗА ОБЩЕЖИТИЯ НА СУ!


За връзка с КН:
София 1700,
Студентски град, бл. 42 Б,
Тел. + 3592 862 29 16

e-mail: kn@uni-campus.net
Facebook: www.facebook.com/Комисия-по-настаняване-в-общежитията-на-СУ
Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt