In Новини

В периода 12.05-17.05 се проведе 31-вото издание на философската конференция, организирана от ФФ към Софийския университет в Гюлечица. Конференцията създава завидни условия за междудисциплинарно опознаване и обогатяване на преподаватели, докторанти и студенти в области като философия, социология, културология, филология и др. Високото академично ниво допринася както за разкриването на непознати хоризонти в научната дейност на участниците, така и за падането на условните граници, в които всяка дисциплина повече или по-малко съществува.

Предназначена предимно за професори, доценти и докторанти, до това научно събитие се допускат и ограничен брой студенти, одобрени и поканени от организационния комитет на конференцията.
Тази година на конференцията присъстваха шестима студенти от специалностите Философия и Културология, чиито разноски бяха финансирани от бюджета на Студентския съвет при СУ „Св. Климент Охридски”.

За да бъде максимално споделен сред студентската общност полезният опит, придобит от студентите-участници, на 26.05 от 15:00 часа в Студентския дискусионен клуб на Философски факултет (4-ти блок на „4-ти километър”) ще се проведе Среща-дискусия, на която участвалите студенти ще представят свои доклади и впечатления от конференцията.

Заповядайте!

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt