In Новини

До края на седмицата ще бъдат преведени европейските стипендии и награди по сметките на студентите


Уважаеми колеги,

В петък /05.08.2011г./ Министeрството на образованието, младежта и науката са превели парите за стипендиите по ОП РЧР “Европейски стипендии и награди” по сметките на висшите училища, включително и на СУ “Св. Климент Охридски”!

Днес /09.08.2011г./ по обяд те вече са били отразени като баланс в сметката на университета! Комисията по Европейските стипендии и награди на СУ “Св. Климент Охридски” иска да успокои всички, които са чакали нетърпеливо, че е въпрос на няколко дена сумите да бъдат по сметките на студентите!

В момента Паричен салон на СУ подготвя масово плащане за стипендии, и когато то бъде готово на следващия ден ще се преведат парите по сметките Ви! Имаме уверение, че до петък ще бъде извършено плащането на сумите! Все още няма отразен баланс от сума по сметката на СУ „Св. Климент Охридски“ за зимния семестър!

Парите за стипендиите и наградите за летен семестър на учебната 2010/2011г.  ще се преведат на класиралите се студенти до края на седмицата!

НОВО!!! В петък /12.08.2011г./ СУ „Св. Климент Охридски“ е получил в сметката си в БНБ парите за стипендиите и наградите за класираните студенти за зимен семестър. През следващата седмица ще се извършат плащанията от Паричен салон по сметките на всички студенти на сумите за зимния семестър.

Комисията по Европейските стипендии и награди на СУ “Св. Климент Охридски” Ви пожелава весело и незабравимо лято!

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt