In Новини

Добри новини за европейските стипендии

Уважаеми колеги,

Днес, 27 май 2011г. след разговор с кабинета на Министъра на образованието, младежта и науката – проф. д-р Сергей Игнатов и Директора на Главна дирекция „Структурни фондове и международни образователни програми” – г-жа Юлия Милчева, Студентски съвет на СУ „Св. Климент Охридски” получи потвърждение, че оценителната комисия от независими експерти, които оценяват проекта „Студентски стипендии и награди” съфинансирани по Европейския социален фонд по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” е излязла с положителна оценка в своя доклад.

Следва съгласуването му с Министерство на труда и социалната политика, което ще стане през следващата седмица, а заповедта на ръководителя на Договарящия орган – Министъра на образованието, младежта и науката да бъде издадена в срок до 6 юни 2011 г. и да започне фактичестото изпълнение на дейностите по кандидатстване за стипендии и награди.

Студентски съвет на СУ „Св. Климент Охридски” ще продължава да търси актуална информация и през следващата седмица, относно европейските стипендии и награди, за да може кандидатстването да започне възможно най-скоро.

Следете сайта на Студентски съвет за повече информация!

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt