In Новини

Втори коледен турнир по волейбол – ПОБЕДИТЕЛИ

За втора поредна година се проведе коледен турнир по волейбол по смесени тройки за студентите на СУ “Св. Климент Охридски” в периода 17-19 декември във волейболната зала на Биологическия факултет. Събитието, в което взеха участие 9 отбора, разпределени в 2 групи, бе организирано от Студентски съвет и Департамента по спорт. Всички участници получиха екипи с имената на отборите.

След изиграване на мачовете в групите, отборите с най-много победи се класираха за полуфинали. Турнирът не мина и без изненади като два отбора прекъснаха участие малко преди финалната част. Един от най-интересните мачове бе за класиране на последния финалист , който се изигра между младите отбори на „Rio volley“ и „BBC“. В първия полуфинал отборът на „Терца майорна“ не се затрудни срещу отбора на „Rio volley“ като спечели с 2:0. В другия полуфинал участие взеха “Power”и “Омерта“. Техният мач също завърши с резултат 2:0 в полза на “Power”.

Така на финала сили мериха отборите на “Power”и “Терца майорна”. След победа в предварителните групи, миналогодишния шампион, макар и с леко променен състав, отстъпи на младия отбор „Power”с 0:2 гейма.

Медали, грамоти и купа бяха връчени от председателя на Студентския спортен клуб “Академик” г-н Людмил Симов на отбора, класирал се на първо място в надпреварата. Това са шампионите от “Power”, в състав Габриела Донкова, Венцислав Вачев, Калоян Калинков и Боряна Петрова. Отборът на “Терца майорна“ в състав Иван Душков, Венцеслав Вътов и Кристина Тончева бе награден от Владислав Виденовски , член на Комисията по спорт към Студентски съвет. Отбор „Омерта“, който се класира на трето място в турнира бе награден от Мирена Денчева, също член на спортната комисия към Студентски съвет. За всички, взели участие в тридневния турнир, бяха осигурени и грамоти за участие. Тe бяха връчени от председателя на Комисията по спорт в Студентски съвет и един от главните инициатори на събитието- г-жа Кристина Тончева.

Втори коледен турнир по волейбол – ПОБЕДИТЕЛИ
Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt