In Новини

Бизнес форум MySuccess.bg in Education ще отличи предприемчиви студенти със стипендия

„MySuccess in education“

за предприемчивите студенти!

Кога? 26 Февруари 2011

Къде? Аулата на СУ”Св. Климент Охридски”, гр. София

 

На 26 февруари в София, списание ENTERPRISE, съвместно със CEED България (Център за развитие на предприемачеството), организира Форум MySuccess.bg за предприемчиви студенти. Събитието се подкрепя от Студенския съвет на Софийския университет и Министерство на образованието и науката и ще се проведе на 26 февруари 2011 (събота) от 09:30 часа в Аулата на  СУ ”Св. Климент Охридски”. Събитието е продължение на изключително успешните форуми MySuccess.bg, проведени през 2010,  представящи добрите практики от българския бизнес в различни сектори.
 
Форум „MySuccess.bg в образованието” е насочен към студенти от 3-ти и 4-ти курс на университетите в България и такива, които развиват собствен бизнес.
 
Лектори ще бъдат Меглена Кунева, един от най-успешните български политици, Райна Миткова-Тодорова, управител на EOS Matrix, Преслав Павлов, мениджър на ITO отдел (Infrastructure Technology Outsourcing) на HP Global Delivery Center, Николай Галчев, управляващ „Галчев Холдинг” и Димо Кирилов, заместник-директор „Производство“ на Аурубис България.
 
Форумът е фокусиран към добрите практики и успешен опит на бизнеса, и ефективното му партньорство с образованието в България. Специален Networking Панел ще даде възможност на участниците да проведат лични срещи с лекторите и да представят своите CV-та и креативни идеи.
Ще бъде проведен и конкурс за отличаване на 10-те най-успешни студенти, участници във Форума, които ще получат стипендия за обучение в програмата за мениджмънт и  предприемачество на CEED „TOP Class+”. Всяка стипендия е на стойност от 4000 лева. Победителите ще бъдат избрани чрез конкурс, чието жури ще бъдат лекторите на форума. Кандидатите ще трябва да напишат и изпратят есе на тема ”Защо искам да управлявам компанията…?”.  Две от стипендиите  са осигурени от Аурубис и HP Global Delivery Center.
По време на форума ще се проведе и паралелен Master Class за успешен мениджмънт, в който ще може да се обучава всеки студент срещу такса от 25 лева, като одобрените участници ще получат безплатно 1-месечен абонамент за бизнес изданието ENTERPRISEInvest.
 
 
Участието на студенти във форума MySuccess е безплатно и се осъществява само след предварителна регистрация.
 
Форум MySuccess.bg за предприемчиви студенти се провежда с
Генералната подкрепа на М-Тел.
 
Медийни партньори на форума MySuccess.bg in Education са jobs.bg, human capital, diploma.bg, bgsite.org , списание Образование и специализация в чужбина, econ.bg и expert.bg.
 
 
Повече информация на – http://education.mysuccess.bg/
 
Събитието във Фейсбукhttp://www.facebook.com/event.php?eid=165676193469880
Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt