In Новини

Уважаеми колеги,

за 10-та поредна година ще се проведе тридневният бизнес форум „Бизнесът в действие”. Той ще се състои на 17, 18 и 19 април в Интер Експо Център София. Събитието има за цел да срещне младите хора с представители на водещи български компании. Организатор е международната студентска организация AIESEC. „Бизнесът в дейстиве“ е инициатива както за студенти, така и за наскоро завършили, които искат да тестват уменията си и да открият възможности за кариерно развитие. Форумът включва бизнес симулации, обучения, дискусии и вдъхновяващи презентации.

Организаторите споделят: „Искаме да покажем, че има достатъчно възможности за развитие в България, както и че си заслужава студентите да останат и да градят кариерата си тук.“

Участие тази година ще вземат компании като PwC, Fibank, Ficosota, EY, DHL, JTI, Aurubis, TBI-Info, Заедно в час, Метрореклама.

Сред лекторите ще бъдат Радослав Георгиев –   Хак България, Стойне Василев – Собственик на smartmoney.bg и председател на БАЛФК, Том Хигинс – професионален банкер, инвеститор и предприемач.           

Първият ден ще бъде посветен на успешни истории в България и уъркшопи и обучения в 4 различни панела: Бизнес, ИТ, Маркетинг и Преподаване.  А вторият ден ще е за решаване на реални бизнес казуси, които са предоставени от компаниите-участници. Тази година част от фирмите ще приютят решаването на казуса си в своите офиси и по този начин ще бъде предоставена възможността да се докоснат до истинската работна атмосфера.  Последниия ден ще завърши с награждаване на участници и дискусия на тема „ Как да изградиш бъдещата си кариера в Българя“

 А като допълнени на 1 април в ректората на Софииски Университет ще се проведе Панаир на компаниите-участници, където всяка една от тях ще представи информационен щанд.

Регистрацията ще бъде отворена на 6 март и е напълно безплатна. Повече информация относно събитието ще може да намерите на bip.aiesec.bg. 

 

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt