In Новини, Образование

Уважаеми колеги,

След дългия летен семестър, предстои интересният период в живота на студента, а именно сесията. Пожелаваме Ви тази сесия да е по-лека и по-успешна от предишната, и да не се налага да ходите септември на изпити.


Освен преподавателите да оценяват Вашите знания, ние също предоставяме възможност Вие да оцените лекторите, асистентите, администрацията и ръководството.
 

След като предходният семестър в анкетата за оценка на качеството на преподаването имаше над 1 200 мнения, сега очакваме те да са още повече. Забелязва се ясна тенденция, че където има проблеми има и много мнения. Подробните резултати както от предходната анкета, така и от настоящите, се надяваме да са готови до началото на новата академична година.

 

Краен срок за участие в анкетите е неделя 12.07.2015 г. 23:59 ч.

Анкета за качеството на образованието – молим да оценявате дадена дисциплина по веднъж, но и да оцените всички курсове, които сте изкарали през изминалия семестър.

Анкета за качеството на предоставяните административни услуги (Students Experience) – оценете администрацията и дайте препоръки за подобряване на работния процес.

Анкета за интереса на студентите към проект за единно хранилище за учебни материали – дайте ни информация дали си заслужава да се занимаваме.

 

Свържете се с нас

В момента ни няма, но можете да ни изпратите писмо.

Not readable? Change text. captcha txt